Pótlóbusz jár

2 órája

Vonat és autó ütközött Poroszlón

Vasárnap hajnalban vonat és autó ütközött Poroszlón.

Heol.hu

Frissítés: 8:34

Nem sokkal 8 óra után befejezték a baleseti helyszínelést Poroszlónál, így ismét közlekedhetnek a vonatok. Délelőtt helyreállhat a menetrend a Debrecen-Füzesabony vonalon - írja a Mávinform.

Korábban írtuk:

Az Egyekről Füzesabonyba 4 óra 54 perckor elindult személyvonattal (6620) ütközött egy személygépkocsi Poroszlón, egy andráskereszttel jelzett átjárónál. Senki sem sérült meg a balesetben.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt – várhatóan 8-9 óráig – szünetel a forgalom Poroszló és Tiszafüred között, emiatt pótlóbusz fogja szállítani az utasokat ezen a szakaszon. A Debrecen-Füzesabony vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.

A Füzesabonyból Debrecenbe 4 óra 57-kor elindult vonat (6639) helyett Poroszló és Debrecen között közlekedett pótlóbusz.

A Debrecenből Füzesabonyba tartó, Tiszafüredről 6 óra 11-kor továbbinduló vonat (6630) helyett Tiszafüred és Füzesabony között szállítja pótlóbusz az utasokat, tudatta a Mávinform.

A Füzesabonyból Debrecenbe 7 óra 35-kor induló vonat (6627) csak Poroszló és Debrecen között közlekedik. A vonat helyett a teljes útvonalon közlekedő, Füzesabonyból késve induló pótlóbusz is szállítja az utasokat. 

(Főoldali képünk illusztráció: Shutterstock.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában