Fejlesztés

2022.06.03. 19:37

Komfortosabbá vált a hatvani iskola

Az infrastrukturális felújítás után a tantermek száma még bővülhet

Sz. Sz. I.

A hatvani iskola tanulói dallal-tánccal kedveskedtek a vendégeknek

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Ötszázmillió forint értékű beruházás projektzáró rendezvényét tartotta a Hatvani Tankerületi Központ pénteken a Lesznai ­Anna Általános Iskolában. 

Kozmáné Derda Edit tankerületi igazgató elmondta, az összegből a készségfejlesztési, fejlesztő nevelési és oktatási, s a gyógypedagógiai profillal is működő hatvani intézmény, továbbá a gyöngyösi, hasonló nevelő- és oktatómunkát végző Petőfi Sándor Általános Iskola infrastrukturális felújítását végezték el a Széchenyi 2020 programban nyert támogatás révén. Korszerűsítették a tanintézetekben a fűtés- és villamos hálózatot, akadálymentesítés, vízszigetelés, belső festés, burkolatcsere, belső nyílászárócsere történt, sportudvart alakítottak ki. 

Szabó Zsolt országgyűlési képviselő bejelentette, nincs vége a korszerűsítésnek. 

– Négy tanterem is szerepel a bővítési tervekben, örömmel közlöm, hogy van lehetőség a kivitelezésre. Reményeink szerint a következő egy-két évben ez az elképzelés valóra válik – fogalmazott Szabó Zsolt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában