Fejlesztenek

2024.01.08. 13:00

Több kátyúnak búcsút intenek Feldebrőn

Folyamatosak a fejlesztések Feldebrőn.

Fekete-Vadászi Erika

Ahogy arról már beszámoltunk, Horváth László országgyűlési képviselő szavait idézve, példásan fejlődik Feldebrő. Egyebek között bölcsőde és egészségház épült, s több út is megújult már a településen. Az önkormányzat nemrégiben új gépjárművekkel gazdagodott, ezek segítségével tovább szépítik a falut. Fásításba is kezdtek, közel 150 új fát ültettek. A fejlesztések sora pedig nem ér véget, folyamatosak a felújítások. 

– Négy év alatt a hivatal épületének 25 helyiségéből immáron a 13. újult meg saját erőből, saját kétkezi munkánkkal – számolt be róla közösségi oldalán Jakab Ernő polgármester. 

További felújítások is várhatók, útfelújítás lesz a településen. Nem csak a helyieknek, hanem a turistáknak is örömteli hír ez, hiszen a templom környékén haladó utat is érinti. 

– Kormányzati döntésnek köszönhetően területfejlesztési forrásból 70 millió forint összegben megújul az útburkolat a Kossuth Lajos út 19-től a Dózsa György út elejéig – jelentette be Jakab Ernő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában