Elismerés

2024.05.29. 07:30

A Mátra szívében található hazánk legjobb négycsillagos vidéki konferenciaszállodája

Átadták az Aranynap-díjakat, a mátrai szálloda megkapta az ezzel járó díjat, elismerést.

Heol.hu

Tizenhatodik alkalommal adták át a legjobb hazai konferencia- és wellness-szállodák és rendezvényhelyszínek munkáját elismerő díjakat. Az Aranynap-díjakat a díjalapító Day Holiday Kft. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, mint szakmai partner támogatásával ítélték oda a legjobbaknak - adta hírül a Magyar Nemzet.

A Mátra szívében található hazánk legjobb négycsillagos vidéki konferenciaszállodája
A Mátra szívében található hazánk legjobb négycsillagos vidéki konferenciaszállodája
Forrás: Hotel Residence Ózon superior/Facebook

Mint írják, az idei díjátadó ünnepséget a közelmúltban megújult, a városligeti Millennium Házában található Millennium Kávéház és Étteremben rendezték meg.

Aranynap-díj 2023: Állandó minőség egy változó világban

– ezzel a szlogennel vezette fel a díjalapító az eseményt, a díjazottakat és a vendégeket Czvitkó Zoltán cégvezető mellett Flesch Tamás köszöntötte, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be.

Az Aranynap-díj nyertesei

A rendezvényszervező cég partnerei, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat. Az idei díjazottak, akik elnyerték az Aranynap-díjat:

  • Magyarország legjobb háromcsillagos konferenciaszállodája 2023-ban a Varga Tanya Hotel, Konferencia és Szabadidőközpont
  • Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferenciaszállodája 2023-ban az Hotel Ózon & Luxury Villas****superior
  • Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferenciaszállodája 2023-ban a Novotel Budapest Centrum
  • Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodája 2023-ban a LUA Resort***** Balatonfüred
  • Magyarország legjobb wellness-szállodája 2023-ban a Hunguest BÁL Resort
  • A díjalapító nem csupán hoteleket, hanem rendezvényhelyszíneket is díjaz ettől az évtől, közülük kerül ki Magyarország legjobb rendezvényhelyszíne, 2023-ban a Millennium Kávéház és Étterem lett. 

A Mátra szívében található szálloda, a Hotel Ózon & Luxury Villas****superior az Instagramon is beszámolt az elnyert elismerésről. Az elmúlt időszakban egyébként rengeteg hazai híresség pihent náluk, mint például Zoltán Erika, Manuel és Berki Mazsi

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában