Hőségriasztás

2024.07.08. 18:15

Vizet osztottak a hőségben az egri nagybuszmegállóban

Harmadfokú hőségriasztás van érvényben.

Molnár Helga

Ásványvizet oszt az utasoknak a MÁV-Start a harmadfokú hőségriasztás ideje alatt, július 7-től 12-ig, a Volánbusz pedig munkanapokon a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain.

Vizet osztottak az egri buszpályaudvaron a kánikula miatt
Vizet osztottak az egri buszpályaudvaron a kánikula miatt
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Volánbusz a héten munkanapokon 12 és 14 óra között a megyeszékhelyeken a nagyobb forgalmat lebonyolító autóbuszállomásokon oszt ásványvizet: így Békéscsabán, Budapesten a Népliget autóbuszállomáson, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.

Az indokolja ezt, mert az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendel el az ország egész területére július 7-én (vasárnap) 0 órától július 12-én (péntek) 24 óráig. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában