Biztonság

2024.08.26. 10:54

A rongálások miatt kamerával figyelik a buszmegállókat Kömlőn

A rongálást elkövető személyekkel szemben azonnali feljelentést fognak tenni.

Molnár Helga

Kömlő polgármestere, Turó Tamás egy bosszantó jelenségre hívta fel a figyelmet.
– Településünkön hét buszmegálló található, amelyek állapotának fenntartása mindenki számára fontos. Sajnos az utóbbi időben gyakran előfordult, hogy ezen megállókat megrongálják, falait firkálják. Ennek következtében évente három-négy alkalommal kénytelenek vagyunk újrafesteni azokat, ami jelentős pluszköltséget jelent a közösség számára.

Mivel a napi szinten előforduló rendbontások nem csökkennek, a buszmegállókat kamerarendszerrel láttuk el. Felhívjuk a figyelmet, hogy a rongálást elkövető személyekkel szemben azonnali feljelentést fogunk tenni. Az önkormányzat ezen felül kötelezni fogja az elkövetőt a károk megfizetésére, valamint szabálysértési bírságot is ki fogunk szabni.

Kérjük, hogy mindenki vigyázzon közös értékeinkre, és amennyiben rongálást észlel, jelezze azt az önkormányzatnál. Köszönjük együttműködésüket a település szebbé és biztonságosabbá tételében – húzta alá.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában