Főhajtás

2024.08.31. 11:06

Rendőrökkel együtt emlékeznek az elhunyt motorosokra a Kékestetőn

Heves vármegye motoros rendőrei főhajtással kezdték a szolgálatot szombat reggel, megemlékezve az elhunyt motorosokról.

Heol.hu

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága évtizedek óta kiemelt hangsúlyt fektet a motoros közlekedési balesetek megelőzésére - kezdi Facebook bejegyzését a Heves vármegyei rendőrség. 

Évente a szezon elején vezetéstechnikai és elméleti tréninget szerveznek a rendőrök. A motorosok által kedvelt 24-es főút mátrai szakaszán hétvégente folyamatos ellenőrzéseket tartanak a szabályosan közlekedők védelme, a balesetek megelőzése érdekében.

Ennek ellenére évről-évre előfordulnak olyan értelmetlen tragédiák, amelyek egy kis odafigyeléssel és a szabályok betartásával elkerülhetők lennének.

Szombaton 13.30-tól az özvegyen maradt feleségek, férjek, az árván maradt gyerekek, motoros barátok gyűlnek össze a Mátrában, Kékestetőn, hogy megemlékezzenek az elhunyt motorosokról.

– Munkatársaink is a Hőseink és Halottaink emlékmű előtti rövid főhajtással kezdték a mai motoros szolgálatukat a főkapitányságon.
Bárcsak ne kellene. Kérünk mindenkit, hogy figyeljünk egymásra, tartsuk be a szabályokat, ...hogy mindenki hazaérjen! - fogalmaztak a bejegyzésben. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában