Különleges látogatás

2 órája

Cadillac-show tanulságokkal az MVM Mátra Energia Zrt-nél

A Cadillac Club of Hungary tagjai jártak a a Mátrai Erőműben. A veterán autók szerelmesei a látogatás óta jobban átérzik az erőmű fontosságát.

Szabó István

Az MVM Mátra Energia Zrt. vendége volt a Cadillac Club of Hungary

Forrás: MVM Mátra Energia Zrt./Facebook

Nemrég az MVM Mátra Energia Zrt-nél tettek látogatást a Cadillac Club of Hungary tagjai, akik 60-as, 70-es, 80-as évekbeli, valamint a 2000-es évekből származó Cadillac márkájú autókülönlegességekkel érkeztek a visontai társasághoz, számolt be az energetikai vállalat kedden a közösségi oldalán.

– Az egyesület tagjai 2006 óta minden év augusztus 22-e környékén – ami egy napra esik az 1902-ben alapított Cadillac autómárka cégalapításával – az ország egy adott tájegységére látogatnak el. Idén választásuk a Mátrára esett, és ezért, mint a környék egyik fő látványosságát, a Mátrai Erőművet is megtekintették. Az egyesület tagjai családtagjaikkal kiegészülve érkeztek hozzánk ikonikus járműveikkel, amelyek között a legidősebb egy 1960-as Cadillac DeVille Convertible volt. A klub elnöke, Balla Ottó elmondta, hogy a tagok számára óriási élmény volt az erőművet testközelből megtekinteni, rendkívül látványos és egyben tanulságos volt a látogatás. Kiemelte: már jobban átérzik az erőmű fontosságát az itt eltöltött idő után. Köszönjük a különleges látogatást! – részletezte az MVM Mátra Energia Zrt. a Facebook-oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában