Tóparti mulatság

2024.09.13. 16:46

Egy héttel később lesz a Felsőtárkányi Borünnep

Már negyedik alkalommal tartanak borünnepet Felsőtárkányban. Az eső miatt egy hetet csúszik a program.

Heol.hu

A tavalyi Felsőtárkányi Borünnep

Fotó: Szántó György/Heves Megyei Hírlap

2024-ben immáron negyedik alkalommal rendezik majd meg a Felsőtárkányi Borünnepet szeptember 20. és 22. között – a rendkívül esősnek ígérkező időjárás miatt ugyanis egy hetet tolódott a program. Az elmúlt évekhez hasonlóan egy élhető léptékű, hangulatos fesztivállal készülnek a szervezők és a borászatok, illetve koncerttel várják a látogatókat a felsőtárkányi tóparton.

Pénteken, azaz 20-án az Egri Vitézek Dalkör és a Felsőtárkányi Asszonykórus, majd Harsányi Levente zenés stand up előadása, Bozsik Andrea és Komáromi-Nagy Márton őszi jazz estje, Tom White and the Mad Circus rockabilly showja és a the Quest brassband napzáró koncertje várja azokat, akik kilátogatnak a bükkaljai településre. 

Szombaton a Báder Elemér Trió, Beri Áron gitárművész és Beri Illés, Ian Siegal bluesgitáros koncertje lesz, és a Ripoff Raskolnikov Band illetve  Zoller Zsolt lép fel. Vasárnap délelőtt Zenész Papírszínház lesz Futterer Jucival és Ördög Krisztinánál, majd Szabados Ádám interaktív freestlye bemutatója lesz a program, délután az Ördög-Rodek Duó és Muriel koncertezik.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában