Közlekedés

1 órája

Itt kell lassulásra, torlódásra számítani az M3-ason

Továbbra is több szakaszon van terelés és sávelhúzás a burkolatfelújítások miatt az M3-as autópályán.

Tóth Balázs

Az Útinform csokorba szedte, hol zajlik felújítás az M3-as autópályán. Sávlezárásra kell számítani október 10-ig Mogyoród térségében, a 12-es és 22-es km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalon. Bagnál október 7-ig a 36-os és 46-os km között, a Budapest felé vezető oldalon lezárták a leállósávot és a külső sávot. Hatvan környékén október 3-ig az 54-es és 63-as km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalon lezárták a leállósávot és a külső sávot. Gyöngyös és Kál között a 85-ös és 91-es km szelvények közt a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, ezért a forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe. A munka kapcsán a 87-es jelű Nagyfügedi pihenő, valamint a 90-es jelű Nagyfüged csomópont sem vehető igénybe Vásárosnamény irányában. Itt október 22-ig várható munkavégzés.

Szintén tart a munka az M25-ös autóút csomópontjánál, a 103-as és 113-as km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalon lezárták a külső és a belső sávot és a Rekettyés pihenőt is lezárták azon az oldalon, valamint az M25-ös autóútról sem lehet áttérni az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalára. Itt szeptember 30-án, hétfőn fokozatosan szüntetik meg a korlátozásokat, a pihenőn belül azonban ezután is lesz munkavégzés.

A 130-140 kilométerek között, Mezőkeresztes térségében a Budapest felé vezető oldalt zárták le október 22-ig, a keresztesi csomóponttal együtt. Lezárták az Igrici pihenőt a 153-as kilométernél, Vásárosnamény felé, ahogyan ezt az oldalt Hejőkürt és Polgár között is felújítják 10 kilométeren  november 22-ig. Hejőkürtnél nem lehet felhajtani a Vásárosnamény felé vezető oldalra.

Az MKIF nem tervez a közeljövőben újabb felújítást Heves vármegyében az M3-ason.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában