Útinform

2024.09.13. 14:38

Nem lehet lehajtani az M25-ös autóútra

Munkálatok nehezítik a forgalmat pénteken. Az M3-as autópálya és az M25-ös autóút csomópontjában aszfaltozás kezdődött, közölte pénteken az Útinform.

Heol.hu

Az M3-as autópálya szakaszán Nyíregyháza felé, a 103-as és a 113-as km között lezárták a külső és a leálló sávot, emiatt nem lehet kihajtani az M25-ös autóútra Eger irányába. A Budapest felől érkezők, a következő, Füzesabony csomópontnál lehajtva indulhatnak el Eger felé. Aki Eger felől érkezik, ugyancsak a 3-as és 33-as főutakat használja és Füzesabonynál hajtson fel a pályára.

Az M3-as autópálya szakaszán aszfaltozás kezdődött a Hatvan és Gödöllő között. A 36-os és a 46-os km között a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a leálló sávot, a forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Hatvan felé, sávelhúzással a külső és a leállósáv járható. A 39-es km-nél lévő Bag csomópontban mind a két irányban biztosított a le- és felhajtás.

A Vásárosnamény vezető oldalon, az 55-ös és a 63-as km között felújítási munka miatt lezárták a külső és a leállósávot. A forgalom a belső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a külső és a leállósáv járható. A Kerekharaszti pihenő kamionos parkolója a Vásárosnamény vezető oldalon aszfaltozás miatt nem használható.

Forgalomterelésre készüljenek Kál térségében az M25-ös autóút csomópontjánál is. A 104-es és a 108-as km között a Vásárosnamény felé vezető oldalt aszfaltozzák, ezért az arra tartókat az ellenkező oldal belső sávjába terelik, a főváros felé a külső és a leállósáv járható. A munkavégzés miatt a Budapest felől érkezők a Rekettyés pihenőt is zárva találják, így ott a benzinkút sem érhető el. Tankolni előtte a 82-es km-nél a Borsókúti pihenőhelyen, vagy utána, a 142-es km-nél lévő Geleji pihenőhelyen lehet, közölte az Útinform.
 


(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában