Elismerések

2024.09.08. 09:43

Szerdától a gyöngyösi campuson is elindul a voksolás a MATE új oktatói díjaira

Elkészült a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem hat új oktatói díjának szűkített jelölti listája. A gyöngyösi Károly Róbert Campus várományosaira is lehet szavazni szeptember 11-től.

Szabó István

Hamarosan elindul a szavazás a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen (MATE) az Oktatói díjak 2024 jelöltjeire, tájékoztatott az egyetem. Portálunkon már beszámoltunk arról, hogy hat új oktatói díjat alapított az egyetem, amelyek odaítélése a MATE 2030 egyik kiemelt projektje. A kitüntetésekkel – Oktatói életműdíj, Az év oktatója-, Az év fiatal oktatója-, Az év tehetséggondozója-, Az év innovatív oktatója-, valamint Az év legnépszerűbb oktatója díjakkal – az elhivatott tanárait ismeri el a felsőoktatási intézmény. A MATE oktatói díjaira határidőig összesen 62 pályázat érkezett, amelyeket már kiértékeltek, és elkészült a szavazásra bocsátott, szűkített jelölti lista.

Az egyetem tájékoztatása szerint a Magister-díj értékelésének eredményeként e kategóriában elkészült a négyfős várományosi lista. A Katedra-, az Etalon-, a Start- és az Iránytű-díj kategóriákban kialakultak a 8-8 fős szűkített listák, melyekre a hallgatók hamarosan szavazhatnak. A legnépszerűbb oktatónak járó Diákhang-díj esetében is megtörtént a jelöltállítás, 17 oktatóra voksolhatnak a hallgatók. Már készülnek a szavazólapok, amelyeket a Neptun-rendszerben tölthetnek ki a hallgatók szeptember 11-25. között, emelte ki a MATE a tájékoztatásában.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában