FUNKCIONÁLIS SPORT

2017.11.17. 19:41

„Burpee Mile”: igazi kihívás igazi férfiaknak

Önálló kezdeményezésként hívják fel a figyelmet a Movember-mozgalom céljára.

B. Cs.

Nem a problémának fordítanak hátat Beküldött fotó

A Movember-mozgalom arról szól, hogy a férfiak egy teljes hónapra félreteszik a borotvát és világszerte megnövesztik bajszukat. E tevékenységükkel hívják fel a figyelmet arra, hogy a férfiaknak is törődniük kell egészségükkel és szembe kell nézniük az egyik legelterjedtebb férfibetegséggel, a prosztatarákkal.

A Forfit Sportegyesület a Movember-mozgalom céljával egyetértésben, önálló kezdeményezésként, minden évben valamilyen sporteseménnyel hívja fel a figyelmet az ügy fontosságára.

Idén, november 18-án, szombaton 15 órától ezt a hagyományt folytatva meghirdeti „Movember Burpee Mile” kihívást Egerben, a dr. Sándor Imre u. 4. számon található Funkcionális Sportcentrumban.

Nem a problémának fordítanak hátat Beküldött fotó

– A „Burpee Mile” egy igazi kihívás, igazi férfiaknak – fogalmazott Papp Tamás a szervezők nevében. – Egy mérföldet, 1600 métert teszünk meg egymást váltva, csapatban egy szuperkomplex mozdulatsorral. A kihívásban résztvevők között idén is értékes ajándékokat sorsolunk ki, amelyek egy egészséges, kiegyensúlyozott férfi életéhez hozzá tartoznak. A megmérettetés alatt kistermünkben a Vital Fiziko-, és Egészségközpont munkatársai várják a résztvevőket, szurkolókat, érdeklődőket.

Szívesen látjuk valamennyi sportolónkat, szimpatizánsunkat, illetve mindenkit, aki az üggyel egyetért és szívesen mozog azért, hogy az nagyobb figyelmet kaphasson. Gyertek el, és együtt hívjuk fel a figyelmet a férfiak egészségére! – biztatott Papp Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában