Labdarúgás

2024.04.07. 15:57

Eger SE: gólgála és újoncavatás Somoskőújfalun

Nem volt egy súlycsoportban a sereghajtó SKSE Women és az Eger SE. A kapuban a 16 esztendős újonc, Szerencsi Hannával kapott gól nélkül, hozta a nógrádi fellépést az egri gárda.

Heol.hu

A győztes egri gárda

Forrás: Eger SE

A női NB II. Keleti csoportjának 15. fordulójában:

SKSE WOMEN–EGER SE 0–13 (0–7)
Somoskőújfalu, sporttelep. V.: Kalydy Dionízia Imola (Galambosi D., Varga-Seres Zs.).
WOMEN: Verbói L. – Takács-Jakab Zs., Horváth-Keviczki A. (Szabó Adrienn, 56.), Szabó Alexandra (Szakos M., 10.), Miklós-Baksa B., Szeljak E. (Gerhát M., 79.), Berta A., Mészáros D., Kerekes I., Horváthné Dienes Zs., Tukacs N. Edző: Oláh Teofil
EGER: Szerencsi H. – Nagy V., Kota Sz. (Bíró P., 46.), Gyöngy G., Pintér P., Polányi P., Jakab Zs., Vig K., Végh D. (Kóka B., 46.), Kovács N. (Stránszki A., 46.), Bukta N. Edző: dr. Vitányi László.
GÓL: Vig K. (2., 8.), Pintér P. (5., 22., 35., 54.), Nagy V. (30.), Gyöngy G. (39., 86.), Jakab Zs. (65., 68., 72.), Bíró P. (91.).
VITÁNYI LÁSZLÓ: – A sok beteg és sérült ellenére egyértelműen a három pontért utaztunk, amit magabiztosan sikerült megszerezni. A játékban több hiba is akadt, de annak nagyon örülök, hogy több olyan támadásvezetésből is szereztünk gólt, amit a héten gyakoroltunk. 
KÖVETKEZIK: Eger SE–Gyulai Amazonok, április 13., szombat, 18.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában