Vízilabda

2024.06.27. 15:23

A Digi-Eger edzőt és kapust ad az argentínai U18-as vb-n szereplő válogatottba

A felkészülés során az érettségi miatt sokszor hétvégén is zajlott a munka az U18-as fiú világbajnokságon szereplő magyar válogatott tagjainak.

Heol.hu

Jászberényi Gáborra és Borbély Sándorra hosszú utazás, majd pedig világbajnokság vár

Forrás: Egri VK

A 2006-ban született korosztály számára az utolsó utánpótlás világeseményt a vb jelenti. A nemzeti együttes tagjai pénteken utaznak az argentínai rendezvényre. A szakmai stáb tagjaként tart a társasággal Jászberényi Gábor, a Digi-Eger OB I.-es férfi csapatának vezetőedzője, egyben az U18-as fiú válogatott kapusedzője. A játékoskeretben megtalálható az egriek hálóőre, Borbély Sándor. 

– Leendő ellenfeleinkkel, a korosztály legjobb csapataival mérkőztünk az edzőtáborok alatt – mondta Jászberényi Gábor a klub közösségi oldalán. 

– Sok pihenés nem jutott a srácoknak, mert az érettségi miatt sokszor hétvégén is zajlott a munka. A célokat tekintve azt kell tudni, hogy kiegyensúlyozott a mezőny, de megteszünk mindent a lehető legjobb eredményért. A csoportunkban szerepel Szerbia, Montenegró és az Egyesült Államok. Sok tehetséges fiatal alkotja a magyar keretet, elszántak a játékosaink. A vb után egy hét pihenőnk lesz, majd pedig július 22-én kezdődik a férfi csapat felkészülése.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában