Kézilabda

2024.06.24. 13:32

Füzesabonyi SC: megvan, kik pótolják a visszavonulókat

Hevér Tibor, Blazsek Milán és Varjú Péter a 2023/24-es szezon végén jelentette be visszavonulását. A három távozó helyére, három új játékos érkezéséről adott hírt a Füzesabonyi SC ügyvezetője.

Sike Károly

Horváth Loránd számára nem ismeretlen a füzesabonyi légkör

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Pásztor Gergely elmondta: egyelőre azon dolgoznak, hogy lezártnak tekinthessék a 2023/24-es szezont, miközben három új játékos érkezéséről már hírt adhatnak.

– Horváth Loránd, Hangyel Norbert és Nagy Attila is a Füzesabonyi SC NB II.-es csapatában folytatja pályafutását – osztotta meg a sportvezető. – Előbbi visszatérőnek számít, hiszen az irányító játékos 2018-tól másfél éven keresztül már szerepelt az FSC-ben. A jobbszélső Hangyel Norbert és az átlövő Nagy Attila legutóbb a Szinvaparti KSE együtteséhez tartozott, a borsodi gárda a 2023/2024-es szezonban idény közben lépett vissza a bajnokságtól.

A Füzesabonyi SC férfi csapata legutóbb játékos-edzőként Major Attila vezetésével a második helyen zárt az NB II. C-D-csoportjának alsóházi küzdelmeit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában