Karate

2024.06.25. 17:00

Vb-arany és vb-bronz az ostorosi karatékának

Formagyakoratban (kata) első, küzdelemben (kumite) pedig harmadik helyen végzett Mákos Milán a 6. Nyílt Inkluzív Karate Világbajnokságon.

Bódi Csaba

Mákos Milántól nem akadt jobb a formagyakorlatban

Forrás: Beküldött fotó

A Dublinban rendezett eseményen katában pontegyenlőség alakult ki az élen. Így ismételt bemutatás következett, amelynek végén az ostorosi karatékát hozták ki győztesként. Kumitében harmadik helyen zárt a versenyző és ugyancsak szerzett egy bronzérmet nemzetek közötti páros viadalban is.

– Köszönöm mindazok támogatását, akik nélkül Milán nem tudott volna kijutni Írországba – közölte a sportolója édesanyja, Fehérvári M. Csilla. 

– Hálás vagyok a felkészítésért Vanyó Attila, Vanyó Attiláné és Sára Károly senseinek. Az Ostorosi SE karate szakosztályának karatékái és azok szülei példát mutatnak azzal, ahogy Milánt elfogadják. Juhász Ferenc sihanmak azért jár a köszönet, mert anno lehetőséget adott a fiamnak és befogadta a shotokan közösségbe. Végül, de nem utolsó sorban Halász Attila senseinek is köszönetet mondok, mert, mindig melletünk áll és számíthatunk kitartó támogatására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában