Fekvenyomás

2024.07.15. 20:17

Body-Fit Andornaktálya: Nyírbátorban aranyban fürödtek

A pihenő időszak közepén, szinte semmi felkészüléssel nevezett be a Body-Fit Andornaktálya csapata a 4. Sárkány-kupa nyílt fekvenyomó versenyre. Ehhez képest a szereplés remekül sikerült.

Bódi Csaba

Hőség ide, hőség oda, a Body-Fit Andornaktálya versenyzői ahol indultak, ott nyertek

Forrás: Beküldött fotó

– Átlagosnak mondható, normális lelkületű ember, nyár közepén, szombat délután elmegy a strandra és a medencében hűsöl. Bezzeg mi! – mondta a nyírbátori strandfürdőben rendezett versenyről Tóth József, a Body-Fit Andornaktálya edzője, versenyzője. 

– Nem voltak sokan, hiszen nincs versenyidőszak, viszont 37 Celsius fokos hőség tombolt a szabadtéren. A verseny is egészen jól haladt, csupán egyetlen nagyobb hibát vétettek a szervezők, éppen velünk szemben. A Masters II. kategóriában ugyanis holtverseny alakult ki  az első helyért. Jeleztük a házigazdáknak, hogy Kotrócz Zsolt nyert, mert könnyebb a súlya. Erre azt a választ kaptuk, hogy a testsúly nem számít... Természetesen számított, így és Zsolti megérdemelten nyert. 

A Body-Fit Andornaktálya minden versenyzője serleggel gazdagodott, tekintve, hogy ahol elindultak, ott győztek Baráth Áronék.

4. Sárkány-kupa nyílt fekvenyomó verseny

IFJÚSÁGIAK
–70 kg: 1. Tuza László 82,5 kg-os teljesítmény

JUNIOROK
–80 kg: 1. Baráth Áron 160 kg

OPEN
–70 kg: 1. Gurbai Tamás 140 kg
–100 kg: 1. Tóth József 195 kg

MASTERS II.
–90 kg: 1. Kotrócz Zsolt masters 145 kg
–100 kg: 1. Tóth József 195 kg


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában