Vízilabda

2024.07.05. 11:08

Digi-Eger: Urbin, Biros és Batki vb-ezüstérmes

A magyar válogatott 10–7-es vereséget szenvedett a spanyol csapattal szemben a törökországi U16-os leány világbajnokság döntőjében.

Heol.hu

Az ezüstérmes magyar válogatott

Forrás: MVLSZ

A Digi-Eger játékosát, Urbin Zsófiát is felvonultató, címvédő magyar válogatott a negyeddöntőben a görögöket (16–14), az elődöntőben a horvátokat múlta felül (18–13). A manisai torna fináléjában a gyengébb kezdést követően nehéz helyzetbe kerültek a mieink, és bár a második félidőben már jóval jobban játszottak, a hátrányukat nem tudták ledolgozni.

Az Egri Vízilabda Klub képviseletében Urbin mellett Biros Péter a magyar válogatott szövetségi kapitányaként, míg Batki Bence masszőrként segítette a nemzeti csapatot.

A vb-ezüstérmes magyar csapat 
Alaksza Kinga, Dimitrovics Nia, Füle Barbara, Hetzl Adrienn, Horváth Orsolya, Kenéz Kincső, Keszthelyi Sára, Kiss Emma, Matajsz Janka, Mikola Boglárka, N.Kerekes Laura, Péter Nóra, Szalkai Hanga, Tóth Freia, Urbin Zsófia
Szövetségi kapitány: Biros Péter. Vezetőedző: Csicsáky Vince. Másodedző: Karácsonyi Vazul. Csapatvezető és orvos: Dr. Golopencza Péter. Kapusedző: Zirighné Sós Ildikó. Masszőr: Batki Bence

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában