Labdarúgás

2024.07.31. 20:30

Füzesabonyi SC-Erőss út: NB I.-es rutinnal rendelkező kapus érkezett

Nem maradt lépés nélkül a Füzesabonyi SC-Erőss út csapatának szezonnyitón elszenvedett veresége. Az NB III.-as újonc a minap kapust igazolt, és további változásokra is jó esély mutatkozik.

Bódi Csaba

Slakta Balázs rövid putnoki szereplés után érkezik az FSC-hez

Forrás: Putnok FC

– Megállapodtunk Slakta Balázzsal, személyében jelentős NB-s tapasztalattal rendelkező kapust sikerült igazolni, de az érkezésével még nem vált véglegessé a játékosállomány – közölte a Füzesabonyi SC-Erőss út csapatának névadó szponzora, Erőss Róbert.

A hevesi illetőségű Slakta Balázs kapcsán érdekesség, hogy a hétvégén még a Putnok FC kapuját védte a DVTK II. elleni bajnoki rajton, ahol az előző kiírás bajnoka hazai pályán szenvedett 2–0-s vereséget a diósgyőri fiataloktól.

A 29 éves hálóőr június végén szerződött a borsodiakhoz, ahonnan egy hónap múltán távozott az abonyiakhoz. A 193 centis kapus a DVSC-ben nevelkedett, ám az NB I.-ben Kaposváron mutatkozott be. Később szerepelt Szentlőrincen, Budaörsön és Mosonmagyaróváron.  

Az FSC három nappal előtt vendéglátóként 2–0-ra maradt alul az Eger SE ellen. Az együttes kapuját a 18 éves Rácz Róbert védte, a keret másik kapusa pedig a nyáron a Gyöngyösi AK-tól jött, 21 esztendős Tóth Bálint Kristóf.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában