Labdarúgás

2024.07.10. 13:16

GYAK: visszatért a rutinos játékos

Edzőként az utánpótlásból felkerült Papp Tamás vezetésével kedden kezdte meg a közös felkészülést a Heves vármegyei I. osztály új idényre a Gyöngyösi AK együttes.

Sike Károly

Horváth Viktor (alul) sokat segíthet a gyöngyösieknek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A klub honlapján a szakember elmondta: ez amolyan nulladik hét a felkészülésben, ahol az ismerkedésé, az egymásra hangolódásé a főszerep, de a kötelező futás sem maradt el, és – sokak örömére – a labdák is előkerültek.

Nyaralás, betegség és sérülések miatt a keret egyelőre nem teljes, mint ahogy az érkezők és a távozók névsoráról sincs teljes információ.

A cikk első igazolásként Horváth Viktort említi, aki visszatérőnek számít a GYAK-nál. A 35 éves középpályás az elmúlt hét idényt Gyöngyöshalászon töltötte.

Bekapcsolódik a munkába néhány próbajátékos is, miközben a szakvezetés az U19-es csapatból folyamatosan hívja fel azokat a tehetségeket, akiknek esélyük lehet bekerülni a felnőtt együttesbe.
Az első felkészülési mérkőzést július 16-án, kedden 18 órakor az Eger SE ellen hazai pályán játssza a GYAK, míg az első tétmeccset az augusztus 3-án esedékes Magyar Kupa-találkozó jelenti, ahol az ellenfél később lesz ismert. A Heves Vármegyei Kupa 1. fordulójában, augusztus 10-én, szombaton a Gyöngyöshalász csapatát fogadják a gyöngyösiek. 

A Heves vármegyei I. és II. osztályban augusztus 17-én, míg a III. osztályban augusztus 18-án indul a szezon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában