Kispályás foci

2024.07.08. 10:27

Socca Országos Nagydöntő: Stáber csapatát a bajnok búcsúztatta

Az Egri Kispályás Felnőtt Bajnokságban idén bronzérmes Stáber-Bau Kft. csapata 32 gárda közül az 5. helyen végzett a Socca Nemzeti Bajnokság Országos Nagydöntőjében.

A Stáber-Bau Kft. csapata a címvédővel szemben vérzett el

Forrás: Beküldött fotó

A Stáber Máté vezette legénység (Ivancsics Alex, Kormány Péter, Sándor Attila, Jakab Ákos, Jakab Ádám, Bálint Adrián, Sajtos Norbert, Zámbó Tibor, Kisa Péter, Szemere Norbert, Mészáros Róbert) a D-csoport tagjaként kezdte a selejtezőket Hajdúszoboszlón. A kvartettben sorban a Nagybarca (5–1), a Ziccer Sport (Socca válogatott, 2–3) és a Fáraó Bútor (Nyíregyháza, 2–2) volt az ellenfél. A négyesből 2. helyen továbbjutott együttes a nyolc közé jutásért az orosházi Célfoci társulatát győzte le (2–1). 

A legjobb négybe kerülésért a címvédő National Iron Team (NIT) ellen 1–1-es végeredmény alakult ki úgy, hogy a négy perccel a lefújást előtt még Stáberék vezettek.

 A továbbjutásról nem hétméteres rúgások, hanem kapura történő labdavezetés döntött, amelyben 4–3-ra a NIT bizonyult jobbnak. A fináléban aztán National Iron Team–DKV Industry összecsapást hozott, ahol a rendes játékidőt 1–1-es döntetlennel hzárult, a rávezetést pedig a NIT nyerte. A 32 csapat közül Bajnokok Ligája kvalifikációt szerzett a National Iron Team, a DKV Industry, a Vasutas Söröző és a Chicago társulata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában