Labdarúgás

2024.07.24. 12:05

Szőlőskert Nagyréde SC: maradt az edző és erősítettek is

Az elmúlt két évben két érmet szerzett Szőlőskert Nagyréde SC csapatához eddig öten érkeztek, miközben Török János maradt a gárda edzője.

Bódi Csaba

Csomor Szabolcs (balra) továbbra is nagy stabilitást ad a rédei védelemnek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A szakvezető esetében kérdéses volt a folytatás, ám a tréner megállapodott Fehér Gyula klubelnökkel a jövőről, így a nyári felkészülést is Török János vezetésével kezdte a gárda. 

A szőlőskertiek a 2022/2023-as megyei III. osztályú bajnokság Délnyugati csoportjában bajnoki címet szereztek, a 2023/24-es idényben pedig bronzérmesként zártak a II. osztályban. 

Ez utóbbit már „Aga mester” irányításával tették Rácz Jánosék, aki az együttes 84 góljából 25-öt vállalt magára. Találatok tekintetében az edzőmeccsek is jól alakultak eddig, ugyanis a Petőbányai SK (3–2, gól: Varga K., Gódor Á., Galó D.) és a Jázmin út-Vámosgyörk (3–0, gól: Czene Cs., Gódor Á., Budai D.) kapuját is háromszor vették be a rédeiek. És, ha már Budai! Budai Dávid Gyöngyössolymosról igazolt haza, és vele együtt érkezett az NSC-hez Gál Márkó. Czene Csongor és Ludányi Milán a gyöngyösi Energia SC-nek intett búcsút a nagyrédeiek kedvéért. 

Molnár András Atkárról tért vissza, bizonyítva, hogy 53 évesen is számíthatnak rá, képes és tud is segíteni még a II. osztályban is. Ezzel azonban nem tekinthető lezártnak a csapathoz vezető út, néhány futballista még érkezhet a kerethez. Távozóként Pilinyi István és Sinka Zétény említendő, mindketten a Jázmin út-Vámosgyörk csapatához írtak alá.

– A legnagyobb erősítést a gárda egyben tartása az edző megtartása jelentette – emelte ki Fehér Gyula.

Az elnök a csapat soron következő találkozóiról elmondta, hogy augusztus 3-án az Energia SC, augusztus 6-án pedig a Markaz FC vendégei lesznek, augusztus 10-én pedig a Heves Vármegyei Kupa 1. fordulójában a Tarnamente SSZE csapata látogat Rédére. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában