Labdarúgás

2024.08.02. 09:48

A Recsk KJTC Mátraballán lesz otthon, visszalépett a GYAK

Több beadvány elfogadása mellett kizárásról is döntött legutóbbi ülésén a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves Vármegyei Versenybizottsága.

Bódi Csaba

A Recsk Környéki Junior Torna Club Mátraballán fogadja ellenfeleit

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A július 30-i VB-határozatoknál többek között az alábbiak szerepelnek.

– A Recsk KJTC beadványát elfogadva hozzájárultak, hogy a Recsk Környéki Junior Torna Club vármegyei III. osztályban szereplő felnőtt és U16-as korosztályú csapata hazai mérkőzéseit 2024. december 31.-ig Mátraballán rendezze. Előzőleg Mátraderecske szerepelt helyszínként.

– A versenybizottság hozzájárult, hog a Hort SK–Lőrinci SC Heves Vármegyei Kupa mérkőzést augusztus 10-én, szombaton 17.30-tól a Lőrinci VSC Sporttelep rendezzék. 

– Visszalépésének írásbeli bejelentése alapján a VB kizárta a Heves Vármegyei Öregfiúk bajnokságából a Gyöngyösi AK sportszervezetét.

– Hozzájárultak, hogy a Gyöngyöstarjáni RE–Adácsi DSE vármegyei III. osztályú felnőtt mérkőzést augusztus 28-án, szerdán 18 órától a Gyöngyöstarjáni RE pályáján játsszák le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában