Kézilabda

2024.08.02. 15:17

Eszterházy SC: megmutatták, hogy van bennük potenciál

NB I.-es ellenféllel szemben játszotta nyári második felkészülési mérkőzését az Eszterházy SC NB I/B-s női csapata.

Sike Károly

Pusztai Petra az első félidőben védte az egri kaput

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Pénteken kora délután az NB I.-ben legutóbb tizedik Kisvárda Master Good SE csapatát várták a Leányka útra. Az egri egyetemisták nyári második felkészülési mérkőzésükön végig egyenrangú partnerei voltak a magasabb osztályú ellenfelüknek, kis szerencsével még szorosabb is lehetett volna a találkozó.

– A héten azon dolgoztunk, hogy a védekezésünket stabilizáljuk. Jó érzéssel tölt el, hogy nagyon harciasan kézilabdáztunk, megmutattuk, hogy van bennünk potenciál – fogalmazott a mérkőzést követően az egriek edzője, Farkas József. – Hellyel-közzel felvettük a ritmust, a játék minden elemében mutattunk jó dolgokat. Elégedett lehetek, talán ezek után jobban elhisszük, hogy ha beleteszünk mindent, idén többre lehetünk képesek.
A 2024/25-ös NB I/B-s küzdelmek szeptember 7-én kezdődnek.

Felkészülési mérkőzésen:
ESZTERHÁZY SC–KISVÁRDA MASTER GOOD SE 25–31 (13–16)
Eger, Eszterházy-csarnok. V.: Juhász D., Rontó Á.
ESC: Pusztai – Bernát 1, Zsemberi 2, Simon A. 7, Babinszky 3, Csáki Zs. 5, Orell 2. Csere: Kozma T., Mrkva Z. (kapus), Lévai, Zsikó 3, Zákányi, Kiser 1, Kiss E., Dudás 1, Losonczi. 
KÖVETKEZIK: Tempo KSE–Eszterházy SC, augusztus 7., szerda, 19.00.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában