Labdarúgás

2024.08.18. 20:59

Füzesabonyi SC-Erőss út: 2–0-s vezetés után mesterhármas okozta az újonc vesztét

Noha Sényőn az első félórában kétgólos vezetést szereztek a füzesabonyiak, a hazaiak Varga Donát triplájával fordítottak. Ezzel az NB III. Északkeleti csoportjának 4. fordulójában a negyedik vereségét könyvelhette az újonc FSC.

Heol.hu

Az FSC-nél egyelőre nem találják a bajnoki ponthoz vezető utat

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

SÉNYŐ FC–FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT 3–2 (1–2)

Sényő. V.: Práth Dávid (Kulcsár D., Végh M.).
SÉNYŐ: Talián L. – Klepács K., Erdei M., Virág K. (Kozák R., 55.), Varga D. (Szopkó V., 90.), Csáki B. (Vámos G., 83.), Farkas M., Schmidt P., Szokol Zs., Ur L., Orosz M. Játékos-edző: Kapacina Valér.
FÜZESABONY: Slakta B. – Berki P. (Szanku K., 53.), Tarnóczi R., Jambrich S., Juhos D. (Olasz D., 86.), Oláh B., Nagy Á. (Bocsi P., 53.), Nagy M., Németh A., Orosz M., Szabó R. (Nagy G., 60.). Vezetőedző: Bódis Barna.
GÓL: Varga D. (37., 49. – mindkettő 11-esből, 84.), ill. Oláh B. (25.), Szabó R. (30.).
JÓK: Orosz M., Oláh B.

BÓDIS BARNA: – 2–0-s vezetésünk után jött az ivószünet, amelyet követően rögtön egy 11-est kapott a hazai csapat. Aztán a második félidő elején újabb 11-est ítéltek a sényőieknek. 2–2 utána végig nyílt volt a mérkőzés, ám egy nagyon jól eltalált lövéssel megrúgta a győztes gólt a hazai csapat. Nagyon sok energiát fektettünk ebbe az összecsapásba is, de ismételten pontok nélkül távozunk.
KÖVETKEZIK: Füzesabony–Mátészalka, augusztus 28., szerda, 17.30.

A játéknap teljes eredménylistája
Forrás:  adatbank.mlsz.hu
Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában