Labdarúgás

2024.08.23. 19:03

Magyar Kupa: a Füzesabonyi SC-Erőss út újra sikerélményhez jutna

Egyedül a füzesabonyiak lesznek házigazdák vármegyénkbeli csapataink közül a Mol Magyar Kupa 2. fordulójában.

Bódi Csaba

Az FSC játékosai NB III.-as vetélytárssal találkoznak

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A hatvaniak is szombat délután lépnek pályára, de idegenben, míg az egriekre vasárnap vár borsodi szomszédolás. Az előttünk álló hétvégén összesen 72 csapat száll harcba a továbbjutásért, hétfőn (18.10) pedig már jön is a harmadik forduló sorsolása, ahol belép a sorozatba az első két osztály mezőnye.

Szombat 16.30:

FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT (NB III.)–FC TISZAÚJVÁROS (NB III.)
Füzesabony. V.: Dobai János (Vrbovszki, Zahorecz).
Az FSC számára a Gyöngyösi AK kupától történő búcsúztatása jelentette eddig a 2024/2025-ös idény egyetlen sikerélményét. Az augusztus 3-án elért 2–0-s győzelem azonban a bajnoksághoz nem adott lendületet, ahol négy meccsen négy vereség a gárda mérlege. A Tiszaújváros 8–1-es alsózsolcai diadal után jutott el a füzesabonyi kupapárharcig.

ÚJFEHÉRTÓ SE (Szabolcs I.)–FC HATVAN (NB III.)
Újfehértó. V.: Vinter Béla Gábor (Punyi, Elek).
A hatvaniak a gesztelyi jelest (5–0) követően utaznak Szabolcsba, ahol a Maklárt idegenben kiejtő házigazdákkal szemben érvényesíthetik a papírformát.

Vasárnap 16.30:

MVSC-MISKOLC (Borsod I.)–EGER SE (NB III.)
Miskolc, MVSC Sporttelep. V.: Farkas Tibor (Vilmányi, Szabó F. Sz.). 
Az egriek a Sényő FC kupabeli legyőzése (2–0) mellett a bajnokságban is ígéretesen teljesítenek. Az MVSC a Diósjenőn elért 4–1-es diadal után magasabb osztályban szereplő látogatóval szemben bizonyíthat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában