Vízilabda

2024.08.13. 20:31

Női Bajnokok Ligája: olasz és spanyol csapat is vár a Digi-Egerre

A „D” jelű kvintettben házigazdaként fogadhatja a III. Kerületi TVE, az egyaránt olasz SIS Roma és Pallanuoto Trieste, valamint a spanyol CN Terrassa csapatát a Digi-Eger.

Sike Károly

Borsi Ilonáék (szemből) hazai medencében játszhatnak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női Bajnokok Ligája selejtezőjében öt magyar csapat érdekelt: az A-csoportban a Ferencváros a spanyol CN Sant Andreuval, a holland ZV De Zaannal, a görög Panioniosszal és az olasz Rapallo Pallanuotóval találkozik. A Dunaújváros és a BVSC egyaránt a B csoportba került a francia Lille UC és Grand Nancy AC, valamint a holland Polar Bears társaságába.
A magyar bajnoki bronzérmes Digi-Eger a „D” jelű kvintettben házigazdaként fogadhatja a III. Kerületi TVE, az egyaránt olasz SIS Roma és Pallanuoto Trieste, valamint a spanyol CN Terrassa csapatát.

Az öt csoportból az első két helyezett, valamint a legjobb harmadik jut a csoportkörbe, amelynek a magyar bajnok UVSE alanyi jogon tagja. A Bajnokok Ligája selejtezőit a tervek szerint október 4. és 6. között rendezik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában