Labdarúgás

2024.08.09. 09:47

Tarnamente SSZE: sál, zászló, kártya és bérlet a kínálatban

Több újszerű, egyedi kezdeményezés fűződik a Heves vármegyei II. osztályban szereplő Tarnamente SSZE-hez. A sor most folytatódik.

Bódi Csaba

Aktív, lelkes és kreatív a tarnamentei tábor

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A klub bevezeti az egy évre szóló Tarnamente Szurkolói Támogató Kártyát, amely a hazai mérkőzésekre szóló belépők áránál 20 százalákkal olcsóbb. A 15 hazai mérkőzés így mindössze 6 ezer forintért tekinthető meg, ezzel együtt is támogathatná az egyesületet, aki valami oknál fogva nem tud a helyszínen szurkolni a fiúknak – szerepel a Tarnamente Szurkolói Klub közösségi oldalán. 

Ezen kívül különleges, egyedi számozású kártyák igényelhetők, illetve minden hazai mérkőzés kezdőrúgása megvásárolható lesz. Továbbá szurkolói sálat és autós zászlót vásárolhatnak a szimpatizánsok augusztus 17-től, mi több, meglepetésekkel is készülnek a tarnamenteiek.

Időpontok, ellenfelek

Őszi első tétmérkőzését Nagyrédén játssza a TSSZE, augusztus 10-én, 17.30-tól a Heves Vármegyei Kupa 1. fordulója jelent megméretést. A gárda augusztus 17-én, szombaton 17.30-kor hazai pályán fogadja az Atkár SE-t, míg az U19-es együttes szeptember 8-án, vasárnap 11 órakor lép pályára Andornaktályán.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában