Lovassport

2024.09.06. 10:30

A rendőrség kéri a világbajnokságra autóval érkezőket, figyeljenek a forgalomirányítókra

Szeptember 4. és 8. között több tízezer ember érkezik Szilvásváradra a négyesfogathajtó világbajnokságra, a rendőrség óvatosságra inti az autóval érkezőket.

Heol.hu

Szeptember 4-én kezdetét vette az Ineos FEI Négyesfogathajtó Világbajnokság Szilvásváradon, az Állami Ménesgazdaság pályáján, a világbajnokság eseményei több tízezer látogatót vonzottak a településre az elmúlt napokban. A szervezők biztosítanak parkolási lehetőséget a pálya közvetlen közelében, ahol a parkolás díja egységesen 2000 forint, függetlenül annak időtartamától – közölte a Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad hivatalos Facebook-oldalán.

Szeptember 4. és 8. között több tízezer ember érkezik majd Szilvásváradra, a rendőrség óvatosságra inti az autóval érkezőket.
Ünnepi megnyitóval indult a szilvásváradi négyesfogathajtó világbajnokság
Forrás:  Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A verseny népszerűsége miatt jelentős autósforgalom várható a térségben, ezért a Heves vármegyei rendőrség többször is felhívta a maratonra érkező autósok figyelmét a biztonságos közlekedésre. A Heves vármegyei rendőrség közösségi oldalán informálta a maratonra érkezőket, hogy csütörtök délelőtt Szilvásváradon a forgalom zavartalan, a parkolás koordinálásában segítséget nyújtanak a rendőrök a helyszínen. Kérik a községbe érkező autósokat, hogy figyeljenek a jelzésekre - írta Facebook oldalán a Heves vármegyei rendőrség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában