Labdarúgás

2024.09.14. 18:47

Füzesabonyi SC-Erőss út: dicséret az NB II.-es szegediek edzőjétől

Alaposan megnehezítette NB II.-es vendége dolgát az NB III.-as füzesabonyi gárda a Mol Magyar Kupa 3. fordulójában. A folytatást azonban a szegediek várhatják.

Heol.hu

Hajnal Gergely (a labdával) és társai dicséretesen helytálltak

Forrás: Füzesabonyi TV/Horváth Péter

FÜZESABONY SC ERŐSS ÚT–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 1–2 (0–1)

Füzesabony. V.: Muhari Gergő (László I., Vargha T.)
FSC: Rácz – Berki (Ambrus 59.), Hajnal (Kiss Á., 80.), Juhos, Oláh B. (Ujvári 80.), Kaló I. (Nagy G. 59.), Nagy Á., Németh, Bocsi, Orosz, Olasz (Szanku 59.). Vezetőedző: Jeney Gyula.
SZEGED: Onódi – Szilágyi, Haris (Biben 46.), Mohos (Lamin 46.), Könczey, Varga Gy. (Palincsár 69.), Borvető, Tóth B. (Gera 92.), Kurdics (Pejovics 46.), Lacza, Márkvárt. Vezetőedző: Michael Boris.


GÓL: Nagy G. (68.) ill. Haris (44.), Lamin (72.).
JÓK (FSC): Olasz D., Orosz, Nagy G.

JENEY GYULA: – Megint játszottunk egy nagyon jó meccset, az NB II.-es topcsapat ellen simán benne volt a mérkőzésben a győzelem is. Ez erőt kell adjon nekünk a bajnokságban a bennmaradásért folytatott harcban. 
MICHAEL BORIS: – Ha nem szerzel korán vezetést, nehéz helyzetbe kerülsz. Főleg egy ilyen szervezett csapat ellen. Sokat birtokoltuk a labdát, de többször is hibáztunk. Ez benne van a futballban, ezen javítanunk kell. A hozzáállással elégedett vagyok. A továbbjutás volt a célunk, ezt elértük, úgyhogy örülök. Gratulálok a Füzesabonynak a rendkívül szervezett játékhoz!
TOVÁBBJUTOTT: a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában