Vízilabda

2 órája

Digi-Eger: jó kezdés után széteső játék a Komjádiban

Az első két negyedben tartotta a lépést a Digi-Eger a házigazda Vasassal, ám a nagyszünetet követően nagyobb sebességbe kapcsoltak az angyalföldiek.

Heol.hu

Az egri Gólya Noeléknek csak részsikerek jutottak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. 3. fordulójának mérkőzésén:

VASAS-PLAKET–DIGI-EGER 13–5 (2–3, 3–1, 4–1, 4–0)
Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda. V.: Ercse N., dr. Donauer M.
VASAS: Lévai M. – Lakatos S. 3, Dedovics, Dala D., Bátori 4, Gaszt R., Batizi 1. Csere: Randelovics 2, Gábor L. 1, Sélley Rauscher D., Mijics 2, Tasi D. Edző: Szlobodan Nikics
EGER: Moravcsik – Rádli R., Sári A., Szalai G. 1, Salamon F. 1, Gólya N., Molnár G. Csere: Ádám E. 2, Berényi B., Dóczi M. 1. Edző: Jászberényi Gábor
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 10/5, ill. 12/3.
ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. 3/2.
KIPONTOZÓDOTT: Rádli R. a 27., Lakatos S. a 29., Batizi B. a 30. percben.

SZLOBODAN NIKICS: – A nagyszünet után már sokkal jobban játszottunk. A végére találtuk meg azt a formát, amit az elejétől vártam. A védelem jól teljesített, Lévai Márton kapusteljesítménye külön dicséretet érdemel.
JÁSZBERÉNYI GÁBOR: – Sajnálom, mert lehetett volna szorosabb is ez a mérkőzés. Fordulópontot jelentett, hogy 6–4-nél kimaradt az ötméteres. A végére mentálisan is elfáradtunk, mindennel foglalkoztunk csak a mérkőzéssel nem.
KÖVETKEZIK: Digi-Eger–Szegedi VE, október 19., szombat, 16.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában