Hírek

2004.12.29. 08:31

Próbaválogatott Kassán

BAMA

Kemény Dénes, a férfi vízilabdázók szövetségi kapitánya vezetésével kedden Kassára utazott egy 14 fős „próbaválogatott”, amelyben csak olyan játékosok kaptak helyet, akik nem vettek részt az athéni olimpián. A gárda három nap alatt több ízben is vízbe száll a szlovák nemzeti együttes ellen.  „Tapasztalatgyűjtésre szolgál ez a három nap. Leginkább atekintetben , hogy kiderüljön, a 14 játékos közül kinek van esélye bekerülni a tavasszal összeálló, s a júliusi, montreali világbajnokságra készülő keretbe. Ki-ki alkalmat kap rá, hogy igazolja, képes akár arra is, hogy olimpiai bajnokot szorítson ki a csapatból” – mondta Kemény Dénes.

A Kassára utazottak névsora:
Jászberényi Gábor (Brendon-ZF-Eger), Nagy Viktor (TEVA-Vasas Plaket), Bisztritsányi Dávid (UTE-VB Leasing) kapusok, Katonás Gergő, Létay Krisztián (Betonút-FTC), Gór-Nagy Miklós, Kis Gábor, Kiss Csaba (Brendon-ZF-Eger), Varga II Zsolt (Dinamo Moszkva, orosz), Szívós Márton (Domino-BHSE), Hosnyánszky Norbert (Florentia, olasz), Komlósi Péter (Szeged-Beton VE), Varga Dániel, Vindisch Ferenc (TEVA-Vasas Plaket) mezőnyjátékosok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!