Kék hírek, bulvár

2010.01.25. 18:39

Halálos baleset a téglagyárban

Életét vesztette egy férfi a mátraderecskei téglagyárban. Szerkesztőségünk úgy tudja, az áldozatot az egyik szalagnál érte a végzetes baleset.

HEOL

Halálos kimenetelű üzemi baleset történt hétfőn délután a mátraderecskei téglagyárban – áll abban az elektronikus levélben, amelyet nem sokkal ezelőtt kapott szerkesztőségünk egyik olvasónktól. A levélben ismertetett eseménynek mi is megpróbáltunk utánajárni.

Érdeklődésünkre Soltész Bálint r. százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy hétfő délután valóban kaptak egy bejelentést, amelyben tudatták velük, hogy egy mátraderecskei üzemben életét vesztette egy férfi. A helyszínen a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának munkatársai folytatnak szemlét, amely cikkünk írásakor még tartott. A szemle eredményéről keddre ígért tájékoztatást a rendőrség.

Szerkesztőségünk úgy tudja, hogy az áldozat egy 40 év körüli, recski illetőségű férfi. A beszámolók szerint a férfi holttestét az egyik szalagnál találták meg, amely „behúzta őt”. A baleset előtt értetlenül állnak a helybéliek. Az üzem egyébként 150-200 embernek ad munkát, s hat éve nem történt ott baleset.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!