Kék hírek, bulvár

2013.10.28. 14:03

Halálos baleset miatt teljes útzár a 33-ason - Fotó

Teherautó és személygépkocsi ütközött össze frontálisan hétfőn kora délután a 33-as főúton Besenyőtelken.

G. R.

19:40

A 33-as számú főúton Besenyőtelek belterületén történt balesetnél a rendőrök befejezték a helyszínelést. A forgalom 19 óra 20 perctől zavartalanul halad az érintett útszakaszon - tájékoztatott honlapján a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

16:20

Az autóbalesetben Balajti Bálint, a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tiszafüred támadója vesztette életét.

A 18 éves Balajti Bálint Egerben nevelkedett, majd játszott a Diósgyőrben, a Gyöngyösben és a Jászapátiban is. A fiatalon elhunyt játékos az NB I-es Mezőkövesd csatára, Balajti Ádám öccse.

14:00

A frontális ütközésről hétfőn háromnegyed egykor érkezett a riasztás a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére, mondta el a heol.hu-nak Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Besenyőtelek belterületén, a Borostyán Presszó előtt egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi rohant egymásnak. A füzesabonyi és a hevesi tűzoltók, valamint Egerből egy műszaki mentő egység vonult a helyszínre.

A személygépkocsiba ugyanis egy súlyos sérült beszorult, akit a kiérkező tűzoltó egységek két feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki a járműből, majd átadták a mentőknek. A férfi egyedül utazott.  A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de már nem sikerült megmenteni fiatal férfi életét, a mentőben életét vesztette.

Úgy tudjuk, a 20 év körüli fiú egy sóderszállító teherautóba rohant bele. Az ütközés következtében a teherautó egy villanyoszlopot is kidöntött, ezért az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek.

A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés teljes útzár mellett folyik. Kerülni a Dobó Katalin és a Szabadság utca felé lehet.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: Agriatv Bt.
[/caption]

A rendőrség kéri az arra közlekedők türelmét és fokozott óvatosságát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!