Kék hírek, bulvár

2014.02.02. 14:32

Kirámolták a házat, amíg kórházban volt a család

Súlyos szén-monoxid mérgezéssel szállítottak kórházba egy családot, január 30-án, Egerszalókról. A mérgezést szenvedő családot a mentők elszállították, de még aznap éjjel hívatlan látogatók keresték fel a házat.

agriatv.hu

Valószínűleg a kandalló égésterméke áramlott vissza a lakótérbe, ettől lettek rosszul a lakók. Részletes beszámoló a balesetről.
A mérgezést szenvedő családot a mentők elszállították, de még aznap éjjel hívatlan látogatók keresték fel a házat. Úgy tudjuk a betörők felforgattak mindent, pénzt és ékszereket tulajdonítottak el az üresen álló házból, írja közleményében az agriatv.hu.


A faluban mindenki erről beszélt. A lakókat felháborították a történtek, hogy lelketlen emberek használták ki mások baját. Szerintük a helyi polgárőrök is jobban figyelhettek volna, hiszen ők is tudták, hogy üresen maradt a ház.

Soltész Bálint, a HMRFK szóvivője érdeklődésünkre telefonon elmondta: valóban betörtek Egerszalókon egy üresen álló házba, ahonnan értékeket tulajdonítottak el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!