Közélet

2014.03.06. 10:51

Egri mentőst is díjaztak a polgári védelem napján

A katasztrófavédelem munkájának segítséért kapott elismerést egy egri mentős, és a hatvani védelmi bizottság elnöke.

HEOL

A hagyományoknak megfelelően a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság idén is megünnepelte a polgári védelem nemzetközi világnapját. Ezúttal is többen vehettek át valamilyen elismerést az országos főigazgatótól, a szokásoktól eltérő módon azonban most nem a hivatásos állomány tagjai, hanem a közigazgatás polgári védelmi tevékenységet is végző szereplői, valamint a karitatív és az önkéntes szervezetekben tevékenykedők.

 
Az ünnepi beszéd és a Katasztrófavédelem Központi Zenekar előadását követően dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője főigazgatói emléktárgyakat adott át azoknak az embereknek és azon szervezetek képviselőinek, akik és amelyek munkájukkal nagyban segítették a hivatásos katasztrófavédelmi szervezet munkáját.
 
A főigazgató a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Polgári Védelem Napja alkalmából főigazgatói ajándéktárgyat adományozott:
Csathó Mónikának, az Országos Mentőszolgálat egri mentőállomása állomásvezető mentőtisztjének, valamint Imre Zsoltnak, a Hatvani Járási Hivatal hivatalvezetőjének, mint a helyi védelmi bizottság elnökének.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!