Közélet

2013.09.18. 16:01

Gyülekezeti gyerekszobát avattak

Átadták a megújult gyermekszobákat a Gyöngyösi Hit Gyülekezetében. A beruházás első ütemterveként valósult meg a fejlesztés.

HEOL

Az átalakításra azért volt szükség, mert a gyülekezeti ház átadása óta a gyermekek száma jelentősen megnövekedett. Jelenleg közel 100 különböző korú gyermek jár a közösségbe és több kismama is várja gyermeke megszületését – mondta Nasinszky Péter, a gyülekezet vezetője.

A 400 fő befogadására alkalmas épület a második ütemterv keretein belül, az iskolás korosztály számára, további 120 négyzetméteres helyiséggel bővül a jövőben.

Az Istentiszteletek ideje alatt a gyermekek különböző bibliai- és kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. A vezető lelkész hangsúlyozta: a beruházás teljes egészében a helyi gyülekezet tagjai adományaiból valósult meg. A projekt helyi vállalkozók munkájából jött létre. Grafikát Pálinkás István készítette. A gyermekek boldogan vették birtokba a vidáman illusztrált gyermekszobákat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!