Közélet

2013.04.07. 17:42

Lucáért és Vivienért futottak Füzesabonyban

Az egészségnap bevételét két, rákkal küzdő kislány családja kapja.

G. R.

Két beteg füzesabonyi kislány megsegítéséért futott délelőtt a város apraja-nagyja. Közel százan neveztek a  Füzesabonyi Gyermekek Tanulását és Nyelvtanulását Segítő Alapítvány és a helyben működő Duropack Starpack Kft. maratonjára és futották le szombaton a 3, 9, 12, vagy éppen 18 kilométes távot. A jótékonysági egészségnap célja a helybéli Bukta Luca és Bonivárt Vivien családjának segítése volt.

A futóverseny mellett a Duropack telephelyén szűrőprogramok,várták az érdeklődőket,  lehetett zumbázni, a kicsik kézműves játszóházban kreatívkodhattak. A Szihalmi Fúvósok és mazsorettek teremtettek bulihangulatot, ha már az időjárás nem volt verőfényes.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: Gál Gábor
[/caption]

Borult időben is akadt azért érdeklődő, és Szegediné Lőkös Ildikó szervező reméli a nevezési díjakon felül a büfé bevétele, valamint a sportrelikviák árverése is jelentős mértékben járul majd hozzá a veserákkal harcoló Luca és az agydaganatot legyőzni készülő Vivien családjának támogatásához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!