Sport

2011.01.23. 07:07

Csupa-csupa elégedett edző távozott a tornáról

A XXV. Imola-Hírlap Kupa és egyben Fesztbaum Béla emléktorna végeztével az első négy helyen végzett együttes trénere is csak pozitívumokat emelt ki az esemény kapcsán.

Fenyves Balázs

László István, a kupagyőztes Egri FC szakmai igazgatója:
- Nagyszerű napon vagyunk túl, amelyet sikerült megkoronáznunk a végső győzelemmel. Profi rendezésű tornán vehettünk részt, ahol szenzációs volt végig a hangulat. A csapatom végig kiegyensúlyozottan és jól játszott.

A döntőben a több futsal játékossal is felálló hevesiek ellen csak az lehetett az esélyünk, hogy hihetetlen mennyiségű lábmunkát vetünk be, vagyis rengeteg mozgással védekezünk. Ezt az utolsó másodpercig végre is hajtottuk, ezért megérdemelten nyertük meg a tornát. Egy rossz érzésem van csupán, Busai Barna súlyos sérülése kapcsán.

Nagy élmény volt részt venni a telt házas körcsarnokban, pláne, hogy ilyen csodálatos szurkolótábor előtt tehettük ezt meg. Köszönet a szervezőknek és a szurkolóknak, hogy ekkora élményben lehetett részünk.

Balázs Tihamér, a Hevesi LSC trénere:
- Kevesen voltunk, sajnos a végére elfáradtunk, de összességében elégedettek vagyunk a második hellyel. Szeretném megköszönni az Imola Cégcsoportnak és a Heves Megyei Hírlapnak, hogy mindig ilyen színvonalas tornát rendeznek. Persze egy ilyen eseményen mindig a győzelem a legfontosabb, de az, hogy egy olyan ember előtt, mint Fesztbaum Béla bácsi tiszteleghettünk, nekem és az én csapatomnak nagyon fontos dolog volt.

Bocsi Zoltán, a harmadik helyezett Felsőtárkány edzője:
- Nagy dolog, hogy a dobogón tudtunk végezni, ezért borzasztóan örülünk a harmadik helyezésnek. Ahogyan kezdtük a tornát, az valami siralmas volt, hiszen hét góllal kaptunk ki az Egertől. Utána viszont, amikor a gyerekek belejöttek a teremfociba, és a négy plusz egybe, helyenként élvezetesen játszottunk, így rászolgáltunk a dobogó harmadik fokára. Ki szeretném emelni továbbá, hogy a két legnagyobb szurkolótábor, az Egeré és a Felsőtárkányé jól összedolgozott, ami hál’ Istennek jó hangulatot és eredményt hozott mindkét csapatnak.

Horváth Tamás, az Egerszalók mestere:
- A célkitűzés az első négy hely valamelyike volt, ezért a negyedik hellyel maradéktalanul elégedett vagyok. Vereség nélkül jutottunk a kisdöntőbe, amire nagyon büszkék is vagyunk. Emellett azt is nagy dolognak tartom, hogy két NB III-as és egy nagyon előkelően jegyzett megyei I. osztályú csapatot sikerült megelőzni. Sajnos teljesen elfáradtunk a harmadik helyért meccsre, ezért teljesen jogos a Felsőtárkány győzelme, mert igazából végig fölényben voltak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!