Trükkök és praktikák

3 órája

Magyar Péter olyan helyre hívja a híveit, ahol a kevés ember is soknak tűnik

A kudarcos tévészékház-tüntetés után a Tisza Párt elnöke nem merte nagy helyszínre hívni a híveit.

MW

Magyar Péter a Tisza Párt demonstrációján Budapesten

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Október 23-i megemlékezésére Magyar Péter a Bem József térre hívta támogatóit, ahonnan az összegyűlt szimpatizánsok a Széna térre vonulnak majd. Információink szerint a helyszínek kiválasztásakor a fő szempont az volt – okulva a köztelevíziónál tartott tüntetés kudarcából –, hogy a kevés ember is soknak tűnjön. Mind a Bem, mind pedig a Széna tér megfelel ezeknek a szempontoknak, hiszen még egy mérsékeltebb érdeklődés mellett megtartott rendezvény esetén is úgy tűnik majd, hogy zsúfoltak a helyszínek.

Mint köztudott, Magyar Péter legutóbbi, a közmédia óbudai székháza elé szervezett tüntetése egyértelműen kudarcnak tekinthető. A százezresnek remélt tömeg helyett nagyjából háromezren gyűltek csak össze a Kunigunda útján

– írja a Magyar Nemzet.

Elemzők szerint a kudarc főként annak tudható be, hogy az elmúlt időszakban a Tisza Párt elnöke körül több botrány is kirobbant, ami miatt folyamatosan magyarázkodásra kényszerült.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Menczer Tamás: Vége van, Peti! 

A kommunikációs igazgató rámutatott, hogy a Tisza Párt elnöke egy fogott ember - írta a Magyar Nemzet.

„Ideges a Peti, nem bírja az igazságot. Zavarja, hogy elmondtam, hogy ő Manfred Weber embere, ő a kisöcsi Weber mellett” – reagált közösségi oldalán a kormánypártok kommunikációs igazgatója a Tisza Párt egyik kommentjére.

Menczer Tamás rámutatott:

Magyar Péter egy fogott, irányított ember, Brüsszel embere, aki mindent végrehajt, hiszen telefont lopott, és a mentelmi joga Manfred Weber kezében van.

A teljes cikket ITT OLVASHATJA el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában