Hirdetés

2024.08.13. 14:04

A gyors munkába állás lehetőségét keresed Füzesabonyban? Vállalj betanított munkát!

A betanított munkalehetőségek esetében nem kell hosszadalmas kiválasztási folyamatokkal számolni. Kölcsönös szimpátia és hasonló elképzelések esetén szinte azonnal lehetséges a munkába állás, ami sok álláskereső számára lehet kedvező szempont. Mutatjuk, Füzesabonyban és környékén milyen betanított álláslehetőségekből válogathatsz!

PR cikk

Forrás: freepik.com

Betanított álláskínálat Füzesabonyban és környékén

A betanított munkalehetőségek egy jelentős részét különböző gyári és üzemi munkák adják. Ezek közül is leggyakrabban az operátori pozíciókkal találkozhatnak az álláskeresők, amelynek felbukkanására egyébként a régió álláspiacával foglalkozó FuzesabonyAllas.hu kínálatában is több alkalommal volt már precedens: https://fuzesabonyallas.hu/allasok/betanitott-fizikai-munka.

Ezek az állások általában kisebb összeszerelői, gépkezelői, csomagolói vagy minőségellenőrzési feladatokkal járnak. A munkafolyamatokra történő betanítást a munkáltató végzi, így jellemzően semmilyen előzetes tapasztalatra vagy képzettségre nincs szükség az esélyes pályázáshoz. Bizonyos személyes tulajdonságok viszont, gondolva itt például a szabálykövető magatartásra, pontosságra és monotóniatűrésre elengedhetetlenek a boldoguláshoz.

Az említett füzesabonyi portálon a szerelői állások is rendszeresek. Legutóbb például műanyag ajtók gyártásához toboroztak munkatársakat, de arra is volt példa, hogy gyártósori szereléshez vagy ablakok, nyílászárók összeszereléséhez kerestek jó kézügyességgel rendelkező, precíz és pontos dolgozókat. 

Ha pedig már szerelés, akkor mindenképpen megemlítendőek az udvaros állások is, amelyek feladatkörének egy bizonyos részét ugyancsak szerelői, illetve karbantartói munkák teszik ki. Emellett az udvarosok felelősek a külső terek (pl. udvar, járdák, kert stb.) takarításáért, a kerti feladatok elvégzéséért, a hulladékkezelésért, valamint télen a hó eltakarításáért és a járdák csúszásmentesítésért. A képzettség ez esetben sem elvárt, bár a műszaki érzék és a kiváló problémamegoldó képesség valamennyi esetben fontos kritériumként jelenik meg.

Miért lehet érdemes betanított munkát vállalni? 

A betanított munkalehetőségek több élethelyzetben is ideális megoldásként szolgálhatnak. Mivel ezek a pozíciók sem végzettséget, sem tapasztalatokat nem igényelnek, így azok számára is elérhetőek, akik nem rendelkeznek szakmával, most lépnek ki a munkaerőpiacra vagy esetleg hosszú ideje nem tudnak elhelyezkedni. 

Az itt szerzett tapasztalatok pedig a későbbi helyezkedést is megkönnyíthetik. Sőt, egyes munkáltatóknál akár az előrelépésre is nyílhat lehetőség, hisz nem ritka, hogy például gyárakban vagy üzemekben a már tapasztaltabb operátorokat léptetik elő műszakvezetőkké, csoportvezetőkké. Emellett a betanított dolgozók olykor képzéseken és tanfolyamokon is részt vehetnek, ami szintén segítheti a karrierépítést. 

Összességében tehát érdemes lehet átgondolni a betanított munka adta lehetőségeket, hisz akár átmeneti, akár hosszabb távú megoldásként is szolgálhatnak. Ráadásul igencsak széles a merítés ezen állások esetében, vagyis akár az elérhető opciók megválogatására is adódhat mód.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában