Bulvár-celeb

2024.06.08. 20:05

Azta! Egy szál tangában feküdt hasra a Magyarok Világszépe győztese

Perger Patrícia már a nyár elején bomba formában van.

MW

Forrás: Instagram

2022-ben az akkor 23 éves Perger Patrícia lett a Magyarok Világszépe verseny győztese: 500 jelentkező, majd végül a fináléba jutó 14 lány közül választották ki. A versenyzők a döntőt megelőzően egyhetes felkészítő táborban vettek részt egy győri szállodában, Fásy Ádám vezetésével. A koronát is ő adta át Perger Patríciának.

A modellszakmában elsőre a sok utazás volt vonzó számára: "Kezdetben beleszerettem az utazásba, az izgalmas érzésbe, amikor a reptér felé tartok – általában – szüleim társaságában. Aztán abba, hogy a télből a nyárba utazom és teljesen más világba csöppenek. Mivel mindig egyedül jártam a világot, kialakult egy számomra pozitív tulajdonságom: bárkivel szót értek pillanatok alatt, és éhezem az információra, hogy vajon mi az ő történetük.

Beleszerettem abba, hogy én vagyok a saját életem kovácsa.

Önállónak kellett lennem és talpraesettnek, ugyanis tizenöt évesen más lányokkal laktam modell- apartmanokban, gondoskodtam magamról, és önállóan kellett eljutnom castingokra, akár 12 milliós lélekszámú városokban" - mesélte korábban a Kisalföldnek.

 

Az utazás az élete része, mint az a posztjaiból is kiderül, a hasonlóan szexi fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!