bűnügyek

2019.07.04. 10:01

Cserbenhagyás: egy baleset szemtanúit keresik a rendőrök

A baleset következtében személyi sérülés szerencsére nem történt.

Heol

Fotó: police.hu

Cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Hevesi Rendőrkapitányság – tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Mint megtudtuk: egy Skoda Fabia személyautó közlekedett idén június 16-án 21 óra 30 perc körül Hevesről Tenk irányába, amikor egy eddig ismeretlen típusú és hatósági jelzésű személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti jobb oldalra, ahol érintőlegesen összeütköztek.

Az ütközéstől a Skoda oldala megrongálódott, azonban személyi sérülés nem történt. Az ismeretlen jármű vezetője megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hevesi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 4334-es mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!