20 éves az intézmény

10 órája

Az abasári idősek otthonában vonatozással ünnepeltek

Az intézmény 20. születésnapján elismeréseket adtak át. Az abasári idősek otthonában szólt a Reptér, Solymos Antal és Zalatnay Sarolta énekelt.

Szabó István

Abasári idősek vonatoznak Solymos Antal slágereire

Forrás: Kazsu Attila - Abasár polgármestere/Facebook

Fennállásának 20. születésnapját ünnepelte a napokban az Abasári Idősek Bentlakásos Otthona, tájékoztatta portálunkat Kazsu Attila polgármester. Közlése szerint az egybegyűlteket Szabó Péter intézményvezető mellett ő maga is köszöntötte. 

– Emlékeztettem a jelenlévőket a Covid időszakban közösen átélt nehézségek mellett a csapatmunka és a rend fontosságára is. Enélkül nem lehetne irányítani egy ilyen intézményt, amelyet több település közösen tart fenn. Az elmúlt 20 év bizonyítja, hogy ez jól sikerült. A jubileumi családi napon köszöntöttük – mások mellett - a legrégebben itt dolgozó munkatársakat, Bardócziné Misi Tündét, Molnár Máriát, Reviczki Sándornét, illetve Sinkáné Rostás Máriát. Elismerést kapott a korábbi intézményvezető, Vámosné Szepes Katalin, a legidősebb lakó és a legrégebben az otthonban élő lakó is, aki már 2009 óta élvezi az idősek otthona vendégszeretetét – részletezte Kazsu Attila.

A polgármester arról is beszélt, hogy az egyik sztárvendég, az örökifjú, s az idősekkel kedvesen elviccelődő Solymos Antal vidáman figyelte, ahogy gondozottak és dolgozók együtt vonatoztak a dalaira. Fellépett a Romano Teatro színitársulat is Miskolcról, az otthon lakói és a munkatársai pedig zenés-táncos produkciókban idézték meg Korda György Reptér című slágerét, vagy éppen Bódi Gusztiék mulatós világát. A hangulatfelelős Petrovics Zoltán volt. A születésnapi buli másik sztárvendége Zalatnay Sarolta volt. 

– Csodálatos helyen voltunk, csodálatos buli volt. Együtt énekeltünk, táncoltunk, és utána együtt lakomáztunk. Bár mindenhol ilyen lenne. Köszönjük, Abasár! – fogalmazott Zalatnay Sarolta a Facebook-oldalán.


 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában