összesítő

2020.09.30. 14:28

Hat baleset történt Heves megye útjain mindössze egy nap alatt

A Heves megyei járőrök három ittas járművezetővel szemben intézkedtek egy nap alatt.

Heol

Forrás: Police.hu

Hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Heves megyében az elmúlt 24 órában – tájékoztatta a Heolt Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens. Mint megtudtuk: a balesetek közül kettő sérüléssel végződött, négy esetben anyagi kár keletkezett.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettőt pedig az ellenük kiadott körözés alapján. A járőrök három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A rendőrség felhívja a figyelmet: akik alkoholos befolyásoltság alatt ülnek volán mögé, fokozott baleseti kockázatot jelentenek. Nemcsak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik. A vezetési képességekre már a legminimálisabb alkoholfogyasztás is negatív hatással van. Az alkoholos befolyásoltság csökkenti a reakcióidőt, bizonytalanná teheti a vezetőt, ezáltal fokozott baleseti kockázatot jelent. Kérik, hogy ne fogyasszanak alkoholt, mielőtt autóba ülnek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!