Baleset

2024.06.30. 13:15

Csoda, hogy a két családapa túlélte az ütközést Egerfarmosnál + videó

Családapák tartottak hazafelé, amikor bekövetkezett a borzalmas baleset.

Heol.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, autóval ütközött a vonat Egerfarmosnál pénteken délelőtt. A Bors szerint a kocsiban két családapa ült, akik munkából tartottak hazafelé. 

Csoda, hogy a két családapa túlélte az ütközést Egerfarmosnál
Csoda, hogy a két családapa túlélte az ütközést Egerfarmosnál
Forrás: Agria Tv Bt/Facebook

Mint írják, csodával határos módon, a hatalmas csattanás ellenére nem esett nagyobb bajuk, információik szerint ugyanis könnyebb sérülésekkel úszták meg a nem mindennapi balesetet. A sofőr észlelte a vonatot, csak már későn. Ekkor még megpróbált egy hatalmasat fékezni, de a balesetet már nem tudta elkerülni.

A Bors úgy tudja, hogy az autóban két, kamionosként dolgozó családapa autózott, akik a közelben éltek:

Pár száz méterre, vagy maximum egy kilométerre laknak a baleset helyszínétől. Mind a kettő tisztességesen dolgozó és jól vezető családapa, nem tudjuk, hogyan történt a baleset. Azt hallottuk, hogy műszak után siettek haza a családjukhoz és nagyon fáradtak lehettek

- mesélte a két férfi egyik ismerőse a hírportálnak.

A helyiek szerint isteni szerencse volt, hogy a két férfi túlélte az ütközést, ugyanis ha fél méterrel vagy akár 40 centivel előrébb csúszott volna a kocsi, akkor vélhetően tragédiával végződött volna az eset. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják - írják. 

A Tények riportjából az is kiderült, hogy a vonat csaknem kétszáz méterre az átkelőtől tudott megállni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!