Kellemetlen találkozások

2024.06.14. 08:37

Rossz döntést hozott az egri kocsmából távozó ittas férfi, jöttek a zsaruk + videó

Az Egri Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki ittasan vezetett Egerben.

Heol.hu

– A vád szerint a terhelt 2024 márciusában, az egri Dobó tér közelében lévő kocsmában ivott, ahonnan – az állampolgári bejelentés szerint – láthatóan erősen ittas állapotban távozott, majd a közelben lévő autóba beszállt és útnak indult - közölte portálunkkal dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész. 

– A telefonhívás alapján a rendőrök keresni kezdték a sofőrt, akit pár perc múlva, néhány kilométerrel arrébb megtaláltak, majd a kocsival éppen leparkoló vádlottal szemben intézkedtek, mely során fény derült az ittasságra. A férfi vezetői engedélyét a járőrök a helyszínen elvették. Az ügyben a járási ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat - részletezte a helyettes sajtószóvivő ügyész.

Kiemelte, az Egri Járási Ügyészség vádiratában pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt. A cselekményt és a rendőri igazoltatást egy üzlet biztonsági kamerája rögzítette. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!