Tippek

2024.08.31. 07:09

A szilvásváradi verseny alkalmával a településen hajtanak keresztül a fogatok

Jó tanácsok a négyesfogathajtók szilvásváradi világbajnokságára érkezőknek.

Molnár Helga

Figyeljenek a forgalmat biztosító rendőrök, katonák, polgárőrök és biztonsági őrök jelzéseire a szilvásváradi világbajnokság idején, kérik a rendőrök

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mint az közismert, szeptember 4-e és 8-a között rendezik meg Szilvásváradon a FEI Négyesfogathajtó Világbajnokságot.

A rendezvény helyszíneinek zavartalan és baleset nélküli megközelítése érdekében a Heves vármegyei rendőrök arra kérik a gépjárművezetőket, hogy a településre vezető utakon jelentősen megnövekedett forgalommal, hosszabb menetidővel számoljanak. Vezessenek óvatosan, türelmesen – írják a rendőrök.

Felhívják továbbá az odaérkezők figyelmét, hogy szilvásváradi lovasstadion és a maratonhajtás versenyszám külterületi helyszíne között a fogatok a településen hajtanak át, keresztezve a 2506-os utat is.
– Kérjük, figyeljenek a forgalmat biztosító rendőrök, katonák, polgárőrök és biztonsági őrök jelzéseire. A rendezvény ideje alatt a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közösségi oldalán folyamatosan tájékozódhatnak az aktuális forgalmi helyzetről, korlátozásokról – teszik hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!