Trangédia

2024.08.19. 10:30

Gyöngyösi származású kismama hunyt el az M3-as balesetben

Gyöngyösi származású volt az a kismama, aki a vasárnap hajnali balesetben magzatával együtt elhunyt az M3-ason. A férjét válságos állapotban szállították kórházba.

Heol.hu

Vasárnap hajnalban, 1 óra 40 perc körül két Nyíregyháza felé haladó gépjármű az M3-as autópályán Mezőkövesd közelében ütközött. A külső sávban haladó Hondában egy húszas éveiben járó pár ült, a várandós nő meghalt a balesetben, számoltunk be korábban. A Bors úgy tudja, a feleség gyöngyösi volt, a házasságkötés óta a férjével Miskolcon éltek, hazafelé tarthattak. 

Gyöngyösi kismama vesztette életét az M3-ason történt balesetben
Gyöngyösi kismama vesztette életét az M3-ason történt balesetben
Forrás: Mezőkövesd Képekben/Facebook

A Bors információi szerint a nő a harmadik trimeszterben járt, a 31. hétben. A fiatal pár tavaly házasodott össze, nagyon szerették egymást és boldogan várták a babájukat. A családot összetörte a váratlan tragédia. Egyelőre a férj is válságos állapotban van, őt a helyszínről kórházba szállították, életéért még küzdenek.

A boon.hu cikke szerint a baleset következtében az egyik gépkocsi felborult. Szinte letarolta a kisbusz a fiatal család Hondáját. Sajtóinformációk szerint az ukrán Mercedes Sprinter kisbusz sofőrje elaludt, ez okozta a balesetet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!